Debby is opgegroeid in Culemborg en haar hele leven al wel druk geweest met muziek. Als klein meisje liep ze al te zingen tot vreugde van haar moeder die haar zodra ze oud genoeg was muzieklessen liet volgen. Eerst ........ niet schrikken ....... blokfluit, maar later piano. En diverse koren van kinderkoor naar jongerenkoor.
Halverwege de middelbare school bloedde alles een beetje dood. Iedereen weet wel hoe dat gaat: geen tijd, druk op school. en vooral de pubertijd en natuurlijk alle "interesses" die daarbij horen maar.......
De muziek bleef kriebelen en de piano was weg dus kocht ze haar eerste gitaar van haar, met haar krantenwijk, zuurverdiende centjes. Al snel bleek dat zingen veel meer haar ding was dan het bespelen van instrumenten en eigenlijk per toeval rolde ze op haar zeventiende in haar eerste band. Vanaf die tijd heeft is ze nooit meer gestopt met zingen.

Ze heeft in verschillende bands gezongen en altijd met veel plezier. Vanaf 2000 is ze er solo optredens bij gaan doen en in 2001 werd ze benaderd door DF showproducties die haar verder hebben begeleid in het solo zingen. Na wat stem problemen in 2003 is ze gestopt met het zingen in de band “the Paramounts” en zingt ze alleen nog solo. Door haar brede interesses op muziekgebied heeft ze inmiddels een gevarieerd repertoire opgebouwd en deze wordt nog regelmatig aangevuld met zowel “gouwe ouwe” als nieuwe top 40 nummers.
Ze is te boeken voor een avondvullend programma. (zie contact)